Tret de sortida a una nova edició del cicle Música en Viu a Piera
T

5 de juliol de 2022

Els divendres del mes de juliol, Piera es torna a omplir de música en directe amb el cicle de concerts «Música en Viu». El Gall Mullat va ser l’escenari escollit per obrir aquest esdeveniment el passat 1 de juliol, amb el guiatge del grup Ellas Music. L’actuació va tenir una molt bona acollida per part del públic assistent. Molts van ser els pierencs i les pierenques que van apropar-se a la pista del Gall Mullat per gaudir d’una actuació que reivindicava clarament el feminisme amb un repertori de música balcànica, jazz, blues, rock, folk, rumba i temes propis.

L’Ajuntament ha programat un concert per a cada divendres del mes de juliol. El proper dia 8 serà el torn del grup Sotrac, un grup de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols que només un any després de publicar el seu segon disc ja compta amb més de 30 concerts al llarg de la gira.

El dia 15 es podrà gaudir de la música celta del grup Sláinte, amb un espectacle que parteix del folk irlandès i explora altres territoris del mapa sonor occidental.

Una nova proposta arribarà el dia 22 amb Art amb sorra, un espectacle de dibuixos fets amb sorra amb acompanyament musical i narració.

El cicle es tancarà el 29 de juliol amb Dones Strings. Veus i cordes del S.XX i XXI, una formació que oferirà un concert que farà viatjar el públic assistent per diferents àmbits de la música clàssica i moderna.

Els pròxims concerts s’han programat tots a la Plaça del Peix i començaran puntualment a les 22 hores.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?