TICAnoia organitza aquest dijous una xerrada amb la biotecnòloga anoienca Sandra Segura-Bayona

474

Quan parlem de #donesTIC no podem oblidar la baixa presència de dones en STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Amb aquesta intenció, la de visibilitzar-les a elles també, TIC Anoia ha organitzat per aquest dijous a les 7 de la tarda una xerrada amb Sandra Segura-Bayona.

Aquesta anoienca, de la Llacuna concretament, és biotecnòloga i doctora en Biomedicina. Ha treballat en prestigiosos centres de recerca als Països Baixos, Catalunya i el Regne Unit i es dedica a investigar des de fa de 10 anys els mecanismes de manteniment del nostre codi més antic i preuat: l’ADN.

Amb aquesta xerrada es pretén promoure l’interès, la participació i la presència de les dones joves en el món de la recerca acadèmica, a més de voler apropar el camp de la recerca a la societat, reconèixer el seu valor i entendre punts comuns.

La trobada es farà en directe per Youtube Live des de Londres, i es farà una introducció general adreçada a tots els públics al voltant de la recerca bàsica. Amb exemples de la seva recerca particular, explicarà com canvis en l’ADN deixen petjada en processos de malalties com el càncer.