17 de juny de 2020

TICAnoia organitza aquest dijous una xerrada amb la biotecnòloga anoienca Sandra Segura-Bayona

Quan parlem de #donesTIC no podem oblidar la baixa presència de dones en STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Amb aquesta intenció, la de visibilitzar-les a elles també, TIC Anoia ha organitzat per aquest dijous a les 7 de la tarda una xerrada amb Sandra Segura-Bayona.

Aquesta anoienca, de la Llacuna concretament, és biotecnòloga i doctora en Biomedicina. Ha treballat en prestigiosos centres de recerca als Països Baixos, Catalunya i el Regne Unit i es dedica a investigar des de fa de 10 anys els mecanismes de manteniment del nostre codi més antic i preuat: l’ADN.

Amb aquesta xerrada es pretén promoure l’interès, la participació i la presència de les dones joves en el món de la recerca acadèmica, a més de voler apropar el camp de la recerca a la societat, reconèixer el seu valor i entendre punts comuns.

La trobada es farà en directe per Youtube Live des de Londres, i es farà una introducció general adreçada a tots els públics al voltant de la recerca bàsica. Amb exemples de la seva recerca particular, explicarà com canvis en l’ADN deixen petjada en processos de malalties com el càncer.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: