El secretari d’Economia i Coneixement d’ERC, Pere Aragonés, ofereix un col·loqui entre empresaris i comerç

78

El passat dimarts 19 de setembre, en el marc de la Campanya pel Sí que s’està duent a terme de la mà d’ERC Igualada i ERC Anoia conjuntament, el secretari d’Economia i Coneixement d’ERC, Pere Aragonés, va oferir un col·loqui davant un centenar d’empresaris i comerciants de la comarca, al restaurant Canaletes d’Igualada.

Aragonés, en un to distès i amè, va deixar palès que el proper 1 d’octubre “estan garantides les urnes, les paperetes i els locals, i l’únic que falta ara només és la mobilització de la gent”; el secretari d’Economia va fer un repàs de l’economia catalana, explicant al públic assistent que la Generalitat té els pagaments garantits, d’ara, fins l’1 d’octubre i més enllà. A més, el republicà va assegurar que “Catalunya té unes condicions idònies per a desenvolupar-se econòmicament com un estat independent”.

L’acte va començar amb la benvinguda per part dels tres regidors d’ERC Igualada, Josep M. Palau, Carolina Telechea i Enric Conill, juntament amb la diputada Alba Vergés; després, Aragonés va prendre la paraula i en acabar el col·loqui, va poder conversar de forma distesa, durant el piscolabis posterior, amb tots els empresaris i comerciants, més d’un centenar, aplegats a la sala Chill Out del Restaurant Canaletes.