14 de febrer de 2019

Piera acull una exposició per prevenir el consum d’alcohol entre els joves

L’IES Guinovarda de Piera acull, a partir d’avui 14 de febrer i fins al 28 d’aquest mes, la nova exposició itinerant de la Diputació de Barcelona adreçada a adolescents del segon cicle d’ESO, “Dona la volta a l’alcohol”, per treballar la prevenció de consum d’alcohol en la població jove. La mostra té l’objectiu d’informar sobre les conseqüències que genera el consum d’alcohol sobre la salut, així com reforçar el no consum, retardar l’inici en el consum i reduir-ne els riscos.

L’exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d’alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat. També explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells que decideixen no consumir.

Tots els visitants rebran una Guia educativa de l’exposició com un recurs per als professionals que dinamitzen la visita. Piera és el primer municipi on s’instal·la aquesta exposició. Els ajuntaments interessat en sol·licitar-la ho poden fer a través de la pàgina web de Salut Pública de la Diputació de Barcelona en aquest enllaç.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: