8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Òdena entrega els premis del VII concurs de Relats Breus
Ò

Publicitat

Divendres 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, va tenir lloc, a l’exterior de la Biblioteca l’Atzavara, l’acte de lliurament dels premis del VII Concurs de Relats Breus d’Òdena convocat per l’Ajuntament d’Òdena, l’Espai Jove amb col·laboració de la biblioteca l’Atzavara. Enguany, la temàtica proposada era lliure, però el relat havia de mencionar Òdena o algun dels seus carrers, places o equipaments.

Es van presentar 56 creacions literàries, nombre que va satisfer molt als organitzadors i jurat, així com el nivell de les obres presentades que cada any dificulten més la seva valoració. El jurat va estar format per Fina Tomàs, Pere Regordosa, Montse Planell i Eva Junyent tots ells vinculats de forma amateur o professionalment al món de la literatura.

Els participants competien en diferents categories dividides per cursos. Així el primer i segon classificat en la primera categoria, 3r i 4t de primària, van ser Martina Closa, primer premi i Núria Mohamed, segon, que es van endur 30 euros i 15 euros respectivament. En la categoria de 5è i 6è de primària va ser guanyadora Elsa Pons que va rebre 40€ i la segona va ser Kimberly Jiménez que va guanyar 20€.

Els guanyadors en la categoria de 1r i 2n d’ESO van ser: el primer premi Pablo Delgado i la segona Maria Mohamed. Els autors van rebre 50 euros el guanyador i 25 euros per la finalista. En la categoria 3r i 4t d’ESO només va ser premiat un treball quedant desert el segon premi. La guanyadora va ser Mar Romero qui va guanyar 60€. Finalment, en la categoria de majors de 16 anys, el primer classificat Oriol Solà va guanyar 70€ i la segona Nohel Sanchez 50€.

Al llarg de tota la setmana, del 19 al 23 d’abril, la Biblioteca l’Atzavara va ser seu de l’activitat cultural programada especialment per Sant Jordi. S’hi va realitzar un taller de roses i punts de llibres pensats pels més petits de casa. També pel públic familiar va tenir lloc l’Hora del Conte amb Clara Gavaldà qui va explicar tres contes de la llegenda de Sant Jordi.

Finalment, la presentació del llibre ‘Rebeldía’, amb Gal Gomila que va combinar música i literatura va cloure la celebració dels actes culturals en el marc de la Diada de Sant Jordi a Òdena.

L’Ajuntament agraeix la bona acollida que han tingut tots els actes i la responsabilitat de tothom en seguir les mesures de prevenció, donant exemple que la cultura és segura

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies