La Llacuna acull aquest cap de setmana la 13a Sortida de motos i vehicles clàssics

59

Aquest cap de setmana, els Amics del Motor Clàssic de La Llacuna han organitzat una nova sortida de motos i vehicles clàssics arribant enguany a la 13a. edició.

cartell-trobada-cotxes-classics-veuanoiaCom cada any, la sortida és una exhibició, una exposició de vehicles clàssics que fan gaudir a tots els qui s’apropen però a més, aquest any, s’ha organitzat una exposició de cartells i material gràfic dels Amics del Motor Clàssic. La inauguració tindrà lloc el dissabte 29 d’octubre a les 18h al Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna i seguidament hi haurà coca i cava per a tots els assistents.

La tradicional “Sortida” tindrà lloc diumenge 30 d’octubre. A partir de les 8 del matí els participants podran formalitzar les inscripcions a la plaça Major de l’Ajuntament i esmorzar per, a les 10 h, iniciar el recorregut per la zona.

 

El recorregut d’enguany passarà els següent municipis: Llacuna, Carme, La Pobla de Claramunt, Òdena, Vilanova del Camí, Sant Salvador de Guardiola, Marganell, El Bruc, Castellolí, Sant Margarida de Montbui i La Llacuna.

A les 11,30h es farà una aturada per visitar la Fira de la Torrada a Sant Salvador de Guardiola. Seguidament es reprendrà la marxa per arribar a les 2 del migdia altre vegada al punt de sortida, a la plaça Major on es farà l’entrega de premis, sorteigs i tindrà lloc un vermut per a tots els participants. Per a l’ocasió els restaurants de la zona Ca l’Americano, Ca La Maria, Cal Ramonet i Cal Tiquets, han preparat un menú especial “Motos Antigues”.

Prèviament al dia 8, les inscripcions o més informació es poden fer trucant al 608998732 o 669983835.