L’igualadí Roger Argemí estrena el disc “Gravetat”

75

Roger Argemí va presentar aquest 27 de setembre un nou disc que inclou 11 històries compostes i interpretades per ell mateix. Aquest jove de 21 anys ja suma més de 730.000 escoltes a Spotify amb el tema Can I call you home al costat del suec guanyador d’Eurovisió, Måns Zelmerlöw. Ara, en aquest nou àlbum, torna a compartir un duet, aquest cop amb l’artista Manu Guix.

La Mala Sort és el títol de la cançó que interpreten els dos cantants, una peça que mescla R&B i Soul amb una tornada explosiva i un missatge que anima a lluitar pels somnis. “Està clar que la “mala sort” sí que existeix, però hem de lluitar per canviar-la”, diu l’igualadí Roger Argemí. Manu Guix ha tingut un paper molt especial en aquest disc Gravetat, ja que també ha participat a la cançó Directament acompanyant a piano una interpretació en directe gravada a Medusa Estudio.

Aquest recull de cançons que es poden escoltar a totes les plataformes digitals a partir del 27 de setembre de 2019, està editat per la discogràfica Crea Music i produït per Ramon Margarett, i inclou diferents històries honestes i carregades de sentiment que van des del pop més fresc, passant per la balada, però també l’R&B. Algunes d’elles, de fet, ja han format part de les radiofórmules més importants del país. És el cas del vitalista Per Sempre, el colpidor Aire o els electritzants sons de la cançó i el videoclip La Fina Línia.

Recentment, Roger Argemí ha aparegut amb la seva cançó Ara te’n vas a la sèrie Les de l’hoquei, emesa per TV3 i Netflix. A més, ha compost Loco por sentir, la BSO oficial de la sèrie de GolTV La empresa más loca del mundo. Paral·lelament, el compositor i productor ha fet les seves primeres incursions en el món de la composició component amb autors nacionals i internacionals.