L’Igualada Rigat reacciona i s’emporta la victòria a Vic

30 de gener de 2020

CP VIC 0
IGUALADA RIGAT 3

Deia l’entrenador de l’IHC Rigat, Francesc Linares, en la prèvia del partit contra el Vic, que l’equip és llest i sap reaccionar. I els seus homes li van donar la raó. L’Igualada va reaccionar de la millor manera al resultat del cap de setmana passat. I ho va fer amb un resultat inapelable en una pista tradicionalment complicada i sense encaixar ni un sol gol. La millor medicina per superar decepcions i per preparar, de pas, una visita d’alt risc com la d’avui divendres a Riazor.

L’equip va ser llest a l’Olímpic de Vic. Va recuperar sensacions i va estar molt més endollat de cara a porteria. És cert que a la segona part va tocar patir però els arlequinats van saber aguantar amb 9 faltes els últims 4 minuts (ja amb 0 a 2 en el marcador) i van acabar sentenciant en l’últim minut.

La primera meitat va acabar amb un solitari gol de Jordi Méndez clavant a la xarxa una assistència de Roger Bars al segon pal. A la segona part els osonencs van poder empatar amb una FD per blava al Tety que Litus va enviar al pal. 3 minuts més tard Pla va aprofitar una segona jugada, després també d’una FD, per fer el 0 a 2. I a falta de només 1 minut Baliu va acabar de tancar el partit amb una contra altre cop amb Bars que el capità va definir arribant des de darrera.

Demà divendres, els arlequinats juguen a la Corunya, contra el Liceo. Així finalitzarà una setmana tremendament complicada pels homes de Francesc Linares.