L’Igualada Rigat guanya a Lleida i es col·loca segon
L

5 de novembre de 2018

Setmana perfecte per l’Igualada Rigat, després d’aconseguir dues victòries contundents com a visitant i amb idèntic resultat. Si el dijous, dia de Tots Sants, visitaven la pista de l’Alcobendas, ahir diumenge la cita era al pavelló 11 de setembre de Lleida. La pista lleidatana no se’ls donava massa bé als homes de Ferran López en els últims desplaçaments, però aquesta vegada va ser diferent i es van imposar per un clar 1-5. A més, el segon gol dels igualadins, marcat per Sergi Pla, va significar arribar a una xifra rodona de gols a l’OK Lliga, el número 4.100.

Tot i la contundència de la victòria, el partit no va començar bé pels arlequinats, que al minut 15 es veien per darrere en el marcador després d’un gol de Candanedo i el matx començava a fer pujada. La reacció, però, va ser ràpida i tres minuts més tard Oriol Vives restablia l’empat a l’electrònic. Amb aquest marcador s’arribava al descans, amb els locals carregats de faltes, 9, per només 6 de l’Igualada.

I aquest detall seria decisiu de cara a la segona part. Al minut 5 de Sergi Pla marcava el segon gol dels igualadins en el partit, el primer seu en l’encontre i el 4.100 de la història de l’Igualada en la màxima competició estatal. Amb l’1-2 al marcador el porter visitant, Elagi Deitg, va aturar un penal que permetia als igualadins seguir per davant. El Lleida apretava i no va ser fins als últims 5 minuts en què els anoiencs van anotar tres gols més, Oriol Vives primer, Ton Baliu feia el quart i rematava la golejada Sergi Pla fent el cinquè i definitiu. Amb aquesta victòria l’Igualda Rigat es col·loca en segona posició amb 18 punts, però amb un partit més que tots els seus perseguidors.