L’Events CB Igualada competeix a Tordera però es desinfla en l’últim quart

7 de novembre de 2022

CEEB TORDERA UNIGIRONA 72
EVENTS CB IGUALADA 61

L’Events CB Igualada disputava dissabte el partit corresponent a la 6a jornada de Copa Catalunya a la complicada pista del CEEB Tordera Unigirona, en un partit marcat per la intensitat.

Un primer parcial excel·lent de les igualadines, amb una defensa que va aconseguir anul·lar l’atac rival i marcant el ritme de partit evitant així que les torderenques se sentissin còmodes. L’encert en la línia de 3 també va permetre establir un marcador amb avantatge.

El segon quart de les de Tordera va estar marcat per seu fort joc interior, aprofitant els avantatges en els desajustos defensius de les igualadines. Els emparellament interior-base després del bloc directe van castigar les igualadines que arribaven a la mitja part amb un marcador favorable de 28-33

En el tercer període les jugadores de Xiki Almendro aconseguien anotar després de jugades llargues i treballades, mentre que les de Tordera van començar a anotar amb facilitat gràcies a les errades igualadines provocades per la seva intensa defensa. Tot i això, les de l’Anoia van aguantar el marcador i només perdien el quart de quatre punts, entrant amb un punt a favor a l’últim quart.

El quart parcial va estar marcat per l’augment constant de la intensitat de les de l’UNI que aprofitaren les ocasions i van castigar el desgast físic de les igualadines per decantar el marcador. Final de 72-61 amb regust amarg per l’últim quart d’un partit molt ben lluitat.

La setmana que ve les blaves diputaran un partit important contra Draft Gramenet a les Comes, el dissabte dia 12 a les 17:30 en què l’escalf de l’afició serà més important que mai.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?