Les imitacions i el monòleg humorístic d’Edu Mutante, avui al Divendres a la fresca de Vilanova

44

Els jardins de Can Muscons de Vilanova del Camí tornen a obrir-se a la Cultura aquest divendres, amb una nova activitat. Els Divendres a la fresca conviden a gaudir aquesta setmana de l’actuació d’Edu Mutante i el seu show “Imitólogos”, un espectacle on es reivindica l’humor com a filosofia de vida, i que barreja el monòleg, amb la imitació de personatges, la improvisació i molta interactuació amb el públic.

Amb més de 15 anys d’experiència en el circuit de la comèdia, Edu Mutante promet fer passar una estona “de bon rotllo”. De fet, ja ho va fer a Vilanova del Camí, l’any passat, com a pregoner de la Festa Major 2019.

Segons afirma l’artista, “Imitólogos” “és un espectacle d’humor que barreja monòlegs, imitacions de personatges, cançons, improvisacions i coses rares”. Però sobretot, Edu Mutante convida a gaudir de l’espectacle i assistir a Can Muscons, seguint les mesures de seguretat establertes, tot reivindicant que “la Cultura és segura”.

A partir de les 20 h s’obrirà el servei de bar de Can Muscons, amb begudes i entrepans, de la mà del CF Vilanova. L’espectacle començarà a les 22h. L’entrada és gratuïta, però cal seguir totes les mesures de seguretat establertes. Aixi, cal assistir als espectacles amb mascareta, omplir el formulari de responsabilitat a l’entrada, prendre’s la temperatura i mantenir la distància de seguretat. A més, l’aforament és limitat.

Satisfacció per la bona acollida de l’espectacle d’Acheron Delacroix
Unes 190 persones van poder gaudir de l’actuació del passat divendres, a càrrec del mentalista Acheron Delacroix. El show va començar amb números de mentalisme com els que el van donar a conèixer al programa Got Talent interactuant amb el públic i va acabar amb hipnosis.

Segons afirma la regidora de Cultura, Carlota Silva, “aquesta última part de l’espectacle va ser molt divertida i tothom qui va voler va poder pujar a l’escenari per ser hipnotitzat”.