L’Associació Esclerosi Múltiple Anoia participa a la 20a edició del “Mou-te” al Circuit de Montmeló

131

El passat diumenge 2 de febrer, la Fundació Esclerosi Múltiple va organitzar, per 20è any, la cursa solidària mes antiga de Catalunya: el “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”, al circuit de Catalunya a Montmeló. I un any més, l’Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia va participar en aquesta cursa participativa, lúdica i festiva, omplint un autocar.

Els afectats de la EM agraeixen dies com diumenge, en què es permet fer visible la malaltia en la societat i rebre el suport de bona part de ciutadania que es solidaritza amb ells. L’Associació Escleroosi Múltiple de l’Anoia, però, en aquesta trobada van enyorar a la Dolors Canal, Presidenta honorífica de l’AEMA, “la nostra heroïna, companya i amiga que any rere any ens ha donat motius per col.laborar amb el Mou-te. El sentiment és compartit amb tota la resta d’amics que avui hi hem participat”, expliquen.

I afegeixen, “la Dolors mai se n’anirà perquè en un racó del nostre somriure, sempre li reservarem un espai on seguirem recordant la seva gran personalitat , alegria i simpatia.
Dies com els d’avui ens seguiran motivant a moure’ns pels que no poden!”