23 de novembre de 2020

L’alcalde Jordi Madrid dimitirà si s’assoleix un nou acord de govern

Junts, Ara és demà i el PSC de Piera anunciaven aquest cap de setmana que presentarien una moció de censura contra l’alcalde de la vila, Jordi Madrid,  “davant la mala gestió que ha fet a l’Ajuntament des de l’inici del mandat i que s’ha traduït en bloqueig i ineficàcia”.

Esquerra Republicana, el partit de Jordi Madrid, i que governa en coalició amb Junts, ja han respost a l’anunci de moció de censura. I l’alcalde Jordi Madrid ha anunciat que presentarà la seva dimissió com alcalde i regidor si això permet “assolir un acord de governabilitat que permeti l’estabilitat municipal”.

Des d’Esquerra així ho han anunciat després de constatar que “el principal punt de la crisi son algunes de les actuacions de govern per part de l’alcalde Jordi Madrid”. Tot i això, des d’Esquerra recolzen “plenament” les decisions de l’alcalde i el seu equip de govern. A més, recriminen a Junts per Piera que trenqui amb el govern municipal en plena pandèmia, fet que els sembla una “greu irresponsabilitat”.

Finalment, en el seu comunicat, els republicans expressen que “som conscients que tenim la força de la majoria d’electors i estem treballant amb els actors polítics del poble per configurar un nou govern més fort i lleial”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: