Junts, PSC i Ara és demà anuncien una moció de censura a Piera

0
403

Els grups municipals del PSC, Junts i Ara és demà a l’Ajuntament de Piera han presentat una moció de censura a l’alcalde d’ERC Jordi Madrid “davant la mala gestió que ha fet a l’Ajuntament des de l’inici del mandat i que s’ha traduït en bloqueig i ineficàcia”. El ple municipal per a votar la moció de censura serà el dia 4 de desembre a les 12 del migdia. Cal destacar que un dels tres partits que presenta la moció, Junts, forma part del govern municipal ara mateix i el seu cap de llista és el 1r tinent d’alcalde de la Vila.

Des de Junts, expliquen aquesta moció per la falta de confiança envers l’alcalde Jordi Madrid. “Sense aquesta sintonia necessària, els projectes queden encallats i amb el pas del temps, si s’enquista, arriba a la ciutadania amb la percepció que l’administració no és útil.
Discrepàncies, falta de lideratge i manca de confiança, han sigut el fil conductor del que
portem de legislatura, i això ens ha portat a una acció de govern nul·la”.

Des del PSC-Piera expliquen que ells ja van denunciar fa un mes que “la situació era insostenible i vam demanar un canvi d’actitud a l’alcalde, cosa que no ha fet i, al contrari, s’ha agreujat amb les causes que té obertes a Antifrau i Fiscalia per mala praxis“. Davant aquest “immobilisme i davant els enormes reptes de present i de futur que té Piera” els tres grups consideren imprescindible el canvi que representa l’acord per a presentar la moció de censura.

Els socialistes pierencs lamenten la “nul·la capacitat i voluntat de planificació que l’alcalde té per projectar el municipi al futur i treballar el present. L’actitud presidencialista no ha ajudat a fer grans consensos de municipi ni a tenir una funcionament ordenat de l’Ajuntament, el que s’ha traduït amb caos i malestar dins i fora l’Ajuntament”.

De moment encara no s’ha explicat a qui proposaran els tres grups per agafar l’alcaldia de Piera i es comprometen a explicar més detalls de l’acord en els propers dies.
En els propers dies, els tres grups explicarem els detalls de l’acord.

Compartir