L’Ajuntament de Vilanova tornarà a oferir atenció als domicilis a persones amb dificultats
L

11 de febrer de 2020

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet arribar 800 cartes als domicilis del Casc Antic i el Camp del Rei per oferir, un any més, els serveis d’atenció domiciliària inclosos al programa Treball als Barris. Es tracta d’un servei temporal, de sis mesos, que dispensen una treballadora familiar i una auxiliar de la llar amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans o amb diversitat funcional.

La iniciativa que s’inclou al programa de la Llei de Barris, ofereix els serveis d’una auxiliar de la llar i una treballadora familiar per un termini de sis mesos, compresos entre febrer i juny de 2020. Les ajudes personals, sanitàries i socials s’adrecen a la població més vulnerable i de risc, persones grans que viuen soles o que tenen poca autonomia, persones amb problemes crònics de salut, etcètera.

Entre els serveis que s’ofereixen hi ha el d’atenció personal, relacionat amb la higiene, l’ajuda física, la preparació de dinars o el control de la medicació. També es dóna un servei d’atenció a la llar que contempla el manteniment de la casa, fer la compra o la bugada… entre altres.

Les persones que poden optar a aquest servei són persones grans amb pocs recursos econòmics i amb dificultat per a realitzar determinades activitats de la vida diària; persones amb diversitat funcional o amb problemes crònics de salut; persones dependents i nuclis familiars amb risc de claudicació per sobrecàrrega familiar.

En cas d’estar interessats en rebre aquest servei i de complir amb la condició de residir al Casc Antic o el Camp del Rei cal posar-se en contacte amb Serveis Personals per tal d’omplir el formulari. Aquest tràmit es pot fer de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h. L’àrea de Serveis Personals està al tercer pis de l’Edifici d’Entitats, a la plaça dels Horts, 1. També s’hi pot contactar per telèfon al 93 8054411 extensió 2.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta