17 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

La UEA va fer un total de 22 accions de formació per a 400 persones el 2019

La Unió Empresarial de l’Anoia fa un balanç molt positiu del seu compromís per a la formació de treballadors i treballadores, i ha tancat l’any 2019 amb 22 accions formatives, fet que suposa un total de 675 hores de formació i 365 persones formades.

La formació és una eina fonamental per a la productivitat i la competitivitat de les empreses d’un territori; així com també ho és per al desenvolupament personal i professional de les persones. Per aquesta raó, un dels grans eixos i missions de l’entitat empresarial és la de potenciar, atraure i retenir el talent de la comarca: apostant d’una banda, per a la formació de professionals, autònoms/es, persones treballadores, com també desocupades; i a la vegada, donar resposta a les necessitats formatives de les empreses.

En aquest sentit, l’entitat empresarial treballa per a l’especialització de treballadors i treballadores de la comarca, organitzant cursos per sectors econòmics; però també, transversals. Tanmateix, la UEA també realitza cursos a mida de les empreses i formació executiva de qualitat als directius i directives i gerents de les empreses, per tal de donar l’oportunitat d’ampliar coneixements, al costat de casa, entre altres.

Per una banda, s’ha realitzat formació subvencionada. Aquest tipus de formació està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Ministeri de Treball i Seguretat Social. Es un tipus de formació adreçada a treballadors en actiu i gratuïtes. Durant aquest 2019 s’han realitzat diverses propostes formatives com: idiomes, comptabilitat, administració, vendes, ofimàtica, soft skills (programació neurolingüística, intel·ligència emocional, mindfulness).

I per l’altra, formació especialitzada, executiva o a mida de les empreses. En aquest cas, aquest tipus de formació ha nascut arran del treball de prospecció realitzat per la UEA durant el 2018; i on les empreses van posar de manifest la seva inquietud d’optimitzar els seus processos productius o d’estalviar costos, de gestionar el talent, les vendes, entre altres de caràcter sectorial com formació especialitzada per a empreses químiques o del sector metal·lúrgic. A tall d’exemple, algunes d’aquestes formacions han estat: eines digitals per a la millora de la productivitat, novetats comptables, sistemes integrats en la gestió de la qualitat, tècniques de tancament de vendes, d’Excel, entre d’altres.

Nous cursos 2020
Per aquest 2020, la UEA organitza i celebra noves sessions formatives, tant de pagament com subvencionades. En aquest sentit, les accions formatives que hi ha plantejades són: subvencionades (personal branding, manipulació de productes químics, mindfulness, gestió de recursos humans, programació neurolingüística, nòmines i seguretat social, coaching, comptabilitat avançada, qualitat en el servei) i pel que fa a l’especialitzada: el programa d’operacions en entorns de producció -amb la UdL com a partner-, nova ISO 45001:2018 sistemes de gestió de la seguretat i social en el treball, visual thinking, màrqueting digital i comunicació 2.0, les 12 úniques tècniques per captar clients i la creació d’equips d’alt rendiment EAR amb EADA com a partner.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Events CB Igualada no abaixa el ritme

DRAFT GRAMANET 60 EVENTS CB IGUALADA 66 Els primers minuts del partit van ser marcats per l'encert per part de les blaves, que aconseguien deixar sense...

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...
Compartir