La propera Botiga al Carrer d’Igualada serà el dissabte 5 de setembre, i al Passeig

132

Igualada Comerç portarà a terme el proper dissabte 5 de setembre la 48ena edició d’aquesta tradicional activitat, amb què es tancarà simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu. Com sempre, a principi del mes de setembre, l’entitat igualadina marca el començament del curs comercial amb aquesta popular promoció.

Com ja és habitual en les últimes edicions, les parades se centraran en un únic lloc de concentració de botigues amb carpes. Serà al Passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella i fins al c/Sant Josep, formant d’aquesta manera un eix comercial per excel·lència.
Són ja vint-i-quatre anys d’una de les campanyes comercials amb més èxit a la Catalunya Central.

L’entitat espera una important participació de comerços en aquesta nova zona comercial plena d’activitats i animació, facilitant d’aquesta manera als visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les.

La Botiga al Carrer és una oportunitat única pels comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d’estiu, i tancar el període recomanat de les rebaixes, que conclouran dissabte 31 d’agost, i també és, una oportunitat única de comprar els productes de temporada amb els preus competitius de sempre.

A més a més, durant tota la jornada hi hauran promocions, música i activitats de lleure per a tot el públic.

A part de comerços que s’ubicaran al Passeig Verdaguer, també hi haurà les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments comercials.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes més populars que organitza Igualada Comerç i també és una de les primeres que es va fer a Catalunya.