17.2 C
Igualada
Dissabte, maig 21, 2022

“La llàntia meravellosa”, de Festuc Teatre, més enllà dels desitjos

Festuc teatre presentarà una història que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida, La llàntia meravellosa. L’espectacle es podrà veure al Teatre Municipal l’Ateneu el proper diumenge 6 de febrer, a ¼ d’1 del migdia. Les entrades són a 7 € i a 5 € per als socis de Xarxa. Es poden comprar a https://teatremunicipalateneu.cat/la-xarxa i a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

També hi ha a la venda les entrades per als propers espectacles de La Xarxa: Soc una nou, de Zum Zum teatre (20 de febrer – 12.15 h); Petit Univers, de Marcel Gros (6 de març- 12.15 h), i Una nit amb el mag Lari (20 de març – 12.15 h i 18 h).

La llàntia meravellosa, l’amor incondicional
Alguna vegada heu somiat trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-vos tres desitjos? Aquesta història està protagonitzada per una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que pateix. El geni és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba una nena que no anhela cap d’aquestes coses. Així és com ens qüestionem si la llàntia serveix d’alguna cosa. Teatre i titelles per descobrir l’amor incondicional.

L’Íngrid Teixidó ha adaptat el text que compta amb la composició i interpretació musical de Franki Moreno i la col·laboració musical de Joan Dausà. El disseny de titelles i escenografia és de Placton, Joan Pena i Elisabet Pané, i el vestuari dels titelles d’Olga Cuito i Goretti Herrero. Del so i la il·luminació en té cura Jordi Torras, i Pere Pàmpols és intèrpret i director de l’espectacle.

Festuc teatre, prop de vint anys de teatre
L’Íngrid Teixidó i en Pere Pàmpols van fundar Festuc teatre, a Lleida, l’any 2003. Una companyia d’espectacles fruit de les seves inquietuds artístiques i amb l’afany de poder fer de la seva passió una forma de vida que els servís de plataforma d’expressió per poder mostrar les seves creacions.

Els seus principals objectius són que el públic gaudeixi de l’espectacle, convidar-lo a reflexionar sobre els diversos valors que es transmeten dins de l’obra de teatre i que assimili la voràgine d’emocions presents en cadascuna de les representacions. Aquests propòsits han fet que la companyia creï un engranatge perfecte entre la música, la narració i la interpretació, per tal d’afavorir aquesta experiència.

A més, des que es va crear, la companyia ha dut a terme diversos projectes amb el desig de millorar la qualitat de les seves produccions teatrals i, així mateix, continuar treballant, juntament amb la resta de companyies, per fer créixer encara molt més el sector del teatre familiar i de les arts escèniques, en general.

Durant tots aquests anys, la companyia ha anat creixent juntament amb tots aquells espectadors que, com els d’Igualada i la comarca de l’Anoia empenyen dia a dia i fan que aquest somni continuï essent possible. Entre les seves obres podem destacar: La princesa i el pèsol, La mongetera màgica, El soldadet de plom, El malalt imaginari, Una d’aventures, Llunàtics, Bugui Bugui, Mr. Parfum, Carretó de contes, La rateta que escombrava l’escaleta, i Adeu, Peter Pan.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Demà torna a la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça Pius XII

Demà dissabte 21 de maig, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, a la plaça Pius XII se celebrarà...

Oberta la convocatòria per accedir a ajuts per rehabilitar pisos buits

L’Ajuntament ja ha obert una nova convocatòria de subvencions per arranjar pisos buits i cedir-los a la bossa de lloguer assequible de l’Ajuntament. Es...

Déu ha mort!

Hi va haver Chanelazo. Let’s go. La noia d’Olesa ho va petar, a cop de maluc i lletra amb refilets d’Spanglish. El mundo ‘tá...

Un estudi de la Generalitat alerta del risc d’inundació a Igualada i la Conca pel canvi climàtic

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública, durant un període de 3 mesos, el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI)...

Apunyalen el guàrdia de seguretat de l’estació d’Igualada en ple dia

Avui dijous a les 3 de la tarda, un individuu ha apunyalat per l’esquena el guàrdia de seguretat privada que hi ha a l’estació...
Compartir