8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

La Galeria d’Art GC guanya el 9è Concurs d’aparadors de La Mostra
L

Publicitat

Un total de 17 establiments han participat al 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra organitzat, un any més, des de l’àrea de Comerç del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

Aquest dissabte, l’alcalde, Marc Castells, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè, han entregat els premis als establiments guardonats. En tercer lloc ha quedat l’establiment Opticàlia Igualada del carrer Òdena, 38 que ha guanyat un premi de 250€. El segon premi, de 250€ ha estat per l’establiment Brodadets, del carrer Aurora, 60 – 66. Finalment el vencedor del 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada, amb un premi de 400€, ha estat la Galeria d’Art GC del carrer del Clos, 15.

Paral·lelament al concurs d’aparadors s’ha realitzat el Joc del Comerç on més de 500 participants han pogut valorar les propostes dels establiments participants o bé han pogut jugar al joc del comerç encertant el nombre de cares que s’hi podien trobar i responent un seguit d’enigmes per accedir al sorteig de premis.

D’aquesta manera finalitza la novena edició del concurs d’aparadors de la Mostra Igualada. En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Igualada, es vol agrair a tots els implicats, col·laboradors, comerços participants i usuaris del joc del comerç i s’encoratja als comerços que no han participat, a que en futures ocasions se sumin a la iniciativa i es segueix treballant per preparar els pròxims esdeveniments.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies

L’Editorial: Anoia industrial

La grip i les persones grans