19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

La CUP convoca una Assemblea oberta a Igualada per abordar debats estratègics nacionals

Un article de

La CUP convoca una Assemblea oberta a Igualada per abordar debats estratègics nacionals
L

Igualada acollirà, aquest dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del barri de Fàtima a les 10:30h, l’assemblea territorial oberta que s’emmarca dins del procés participatiu iniciat per la CUP arreu del territori. Aquestes assemblees són obertes a tota la població i tenen per objectiu traslladar els debats estratègics fora dels despatxos un any després dels fets de la tardor passada. L’Assemblea oberta d’Igualada comptarà amb la presència de Laia Estrada, membre del secretariat nacional de la CUP, i el diputat cupaire al Parlament de Catalunya Carles Riera.

En els debats, es parlaran temes com la verticalitat i opacitat en la presa de decisions per part dels partits independentistes, la renuncia a desobeir la legalitat espanyola per part de les institucions o l’empitjorament de les condicions de vida d’alguns sectors de la societat, així com aprofundir en l’anàlisi de l’octubre del 2017 i en tot allò que va fallar.

Davant del nou cicle polític, els membres del Secretariat Nacional i del Grup Parlamentari de la CUP-CC recorren el territori per tal d’abordar les línies estratègiques de la CUP en el context actual i escoltar la visió de la gent per donar-li una perspectiva transversal a aquest nou cicle polític que comença.

Per aquest motiu, la CUP convoca a tota la gent inquieta per la repressió i per la inacció del govern i dels partits, per compartir crítiques, idees i propostes, seguint l’esperit de l’1 d’octubre i de l’11 de setembre. En aquest sentit, la CUP convida a tota la ciutadania a participar de l’Assemblea oberta d’Igualada que tindrà lloc demà dissabte 29 al Centre Cívic del barri de Fàtima a les 10:30h.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030