21 de març de 2019

La comunitat basca de l’Anoia crea la seva associació

Fa uns quants mesos que una colla d’emigrants bascos establerts a l’Anoia treballa en la formació d’una associació per la difusió, l’intercanvi i la promoció de la cultura basca a l’entorn anoienc, i per poder oferir un espai de reunió per a tots els bascos que viuen a la comarca.

A aquest efecte, i després de dies de treball, el proper dia 23 de març l’associació es presentarà públicament per obrir-la a tots aquells bascos que en vulguin formar part i a tothom qui vulgui conèixer la cultura basca en tota la seva extensió.

L’associació neix amb l’objectiu de ser un lloc de trobada per a totes aquelles persones que, per circumstàncies de la vida, en algun moment van haver de deixar el País Basc i han coincidit en aquest nou territori d’adopció. Per altra banda, l’associació es forma per apropar, als que ens van acollir, la cultura, l’idioma i tot allò que vulguin saber sobre el País Basc, tot creant col·laboracions i treballs conjunts amb altres associacions de la comarca.

Per tot això, volem fer una crida a totes les persones interessades en conèixer l’associació, i a tots els bascos residents a la zona, perquè el proper 23 de març, a les 12.00 h, vinguin al Centre Cívic Centre d’Igualada a l’acte de presentació de l’Associació Basca de l’Anoia Zazpiak bat

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: