La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

3 de desembre de 2021

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de promoció de la salut sexual i afectiva “Figues i Ous”, sota el lema “La sexualitat és un camí diferent per totxs. Explora, descobreix, estima’t, gaudeix!”.

Entre les actuacions que incorpora la campanya, hi ha el repartiment a joves de les capses de “La píndola del dia abans”, unes capses que simulen les d’un medicament i que inclouen un preservatiu extern i un prospecte amb informació sobre Infeccions de Transmissió Sexual, sobre mètodes anticonceptius i sobre la píndola postcoital. Alhora, el prospecte inclou dos codis QR que enllacen a un joc de mites sobre la sexualitat i a unes vinyetes de còmic que tracten la comunicació assertiva en les relacions sexuals.

D’altra banda, dimecres, 1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, la caravana pedagògica La Sextruck va fer parada a la Plaça de Cal Font oferint un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes.

També es va il·luminar la façana de l’edifici de l’Ajuntament de color vermell i es va penjar el llaç en commemoració del Dia Mundial.

Finalment, del 2 al 16 de desembre, l’escola Maristes acollirà l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat”, cedida per la Diputació de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari