22.6 C
Igualada
Diumenge, maig 29, 2022

La Botiga al Carrer arriba demà dissabte a les 50 edicions

Igualada Comerç organitzarà demà dissabte una edició molt especial de la Botiga al Carrer. Aquesta edició a més de tancar simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu, serà la 50a edició. Són ja vint-i-cinc anys d’una de les campanyes comercials amb més èxit a Catalunya. Durant el matí es rebrà la visita del senyor Jordi Torrades, director general de Comerç.

Com ja és habitual, les parades se centraran en un únic lloc de concentració de botigues amb carpes. Serà al Passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella i fins al c/Sant Josep, formant d’aquesta manera un eix comercial per excel·lència.

En aquesta edició es mantindran les mesures de prevenció que s’estableixen darrerament pels esdeveniments (espai perimetrat, control d’aforaments, neteja de mans i mascareta en cas necessari), amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja.

En les darreres edicions l’organització ha incorporat diferents novetats que es mantindran (serveis de wc, facilitar el dinar als paradistes, punt d’informació i suport…). A més es facilitarà l’aparcament a la zona blava dels expositors amb un acord que ha fet Igualada Comerç amb SIMA.

La Botiga al Carrer és una oportunitat única per als comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d’estiu, i tancar el període recomanat de les rebaixes, i també és, una oportunitat única de comprar els productes de temporada amb els preus competitius de sempre. A més, durant tota la jornada hi hauran promocions, música i activitats de lleure pels més petits.

A part de comerços que s’ubicaran al Passeig Verdaguer, també hi haurà les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments.

Campanya especial de donació de sang
La Botiga al Carrer acollirà una campanya especial de donació de sang amb una gran carpa al principi de Passeig Verdaguer. S’espera una important participació i es recorda que cal reservar hora a donarsanggencat.cat. L’acapta de sang es farà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Cal recordar que aquestes dates són molt importants les donacions de sang perquè a l’estiu sempre baixen i cal remuntar els estocs per poder atendre les necessitats dels hospitals. L’entitat fa una crida a participar visitant la botiga al carrer i donant sang.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Natures”, d’Enric Mir: una admirable mostra pictòrica amb ànima

Aquests dies, a la Sala Municipal d’Exposicions, la mostra pictòrica “Natures”, amb quasi una vintena de quadres a l’oli, pintats sobre las suports de...

Aquest diumenge tindrà lloc la II Mostra de Productes del Parc Agrari a Rubió

Aquest proper diumenge i coincidint amb la festa major de Rubió, la localitat acollirà a la plaça de l’ajuntament -al costat del Castell-, la...

Demanda de l’Ateneu al llogater del Pub Acústic per no deixar el local

La junta de l’Ateneu Igualadí ha presentat aquesta setmana una demanda judicial contra el llogater del Pub Acústic, situat en el mateix carrer Sant...

Igualada encara la recta final de l’Anella Verda

Un dels projectes de més interès del govern municipal d’Igualada en els darrers anys, l’Anella Verda de la ciutat, entra en la seva recta...

L’editorial: Una comarca segura?

Darrerament, s’ha fet habitual llegir notícies derivades d’allò que es malacostuma a anomenar en l’argot periodístic “fet divers”, un sinònim dels “successos” de tota...
Compartir