15.3 C
Igualada
Dijous, setembre 23, 2021

La Botiga al Carrer arriba demà dissabte a les 50 edicions

Igualada Comerç organitzarà demà dissabte una edició molt especial de la Botiga al Carrer. Aquesta edició a més de tancar simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu, serà la 50a edició. Són ja vint-i-cinc anys d’una de les campanyes comercials amb més èxit a Catalunya. Durant el matí es rebrà la visita del senyor Jordi Torrades, director general de Comerç.

Com ja és habitual, les parades se centraran en un únic lloc de concentració de botigues amb carpes. Serà al Passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella i fins al c/Sant Josep, formant d’aquesta manera un eix comercial per excel·lència.

En aquesta edició es mantindran les mesures de prevenció que s’estableixen darrerament pels esdeveniments (espai perimetrat, control d’aforaments, neteja de mans i mascareta en cas necessari), amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja.

En les darreres edicions l’organització ha incorporat diferents novetats que es mantindran (serveis de wc, facilitar el dinar als paradistes, punt d’informació i suport…). A més es facilitarà l’aparcament a la zona blava dels expositors amb un acord que ha fet Igualada Comerç amb SIMA.

La Botiga al Carrer és una oportunitat única per als comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d’estiu, i tancar el període recomanat de les rebaixes, i també és, una oportunitat única de comprar els productes de temporada amb els preus competitius de sempre. A més, durant tota la jornada hi hauran promocions, música i activitats de lleure pels més petits.

A part de comerços que s’ubicaran al Passeig Verdaguer, també hi haurà les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments.

Campanya especial de donació de sang
La Botiga al Carrer acollirà una campanya especial de donació de sang amb una gran carpa al principi de Passeig Verdaguer. S’espera una important participació i es recorda que cal reservar hora a donarsanggencat.cat. L’acapta de sang es farà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Cal recordar que aquestes dates són molt importants les donacions de sang perquè a l’estiu sempre baixen i cal remuntar els estocs per poder atendre les necessitats dels hospitals. L’entitat fa una crida a participar visitant la botiga al carrer i donant sang.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per una nova Jornada d’Aviació Adaptada

L’aeròdrom d’Igualada-Òdena es prepara per acollir el proper dissabte 2 d’octubre a més de cent persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants...

El govern d’Igualada presenta uns pressupostos de 61 milions d’euros

El govern municipal d’Igualada ha presentat, aquest dimecres, la proposta de pressupost i d’ordenances finances fiscals per a l’any 2022 que es debatrà en...

La igualadina Núria Vergés s’incorpora a la direcció general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs

La igualadina Núria Vergés i Bosch, s'incorpora a la Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, adscrita al Departament...

El Bicibús comença a pedalar aquest proper divendres

Ciclistes Urbans d’Igualada conjuntament amb algunes escoles, instituts i també les AFA va engegar la primavera passada dues proves pilot del BiciBús. I després...

El Naturveg desafia la pluja i presenta les novetats del món del veganisme

El passat dissabte, l’avinguda Països Catalans de les Comes va acollir una nova edició del festival de referència del veganisme a la nostra comarca. Una...
Compartir