La banda igualadina Crisix triomfa al Japó i ja està a punt per la gira als Estats Units

12 de novembre de 2019

El grup de música igualadí Crisix està fent la gira més extensa de la seva carrera i no hi ha res que els pari. Si fa uns mesos van conquerir els festivals de música Rock i Metal més grans d’Europa, tocant als massius festivals ‘Wacken Open Air’ d’Alemanya o al ‘Graspop Metal Meeting’ de Bèlgica, ara just fa uns dies arribaven de la seva primera experiència al Japó.

Va ser una visita breu però intensa, dos calorosos concerts a la ciutat de Tòquio on es van esgotar totes les entrades i es van quedar sense ni una camiseta ni marxandatge de la banda. La banda descriu el públic nipó com “un dels més entregats que mai hem conegut”, on es va fer evident l’especial connexió que té Crisix amb la cultura japonesa. El repertori de la banda inclou, fins hi tot, cançons que parlen sobre Bola de Drac.

Sense gaire temps per descansar, després de l’èxit en terres japoneses, aquesta setmana es dirigeixen a Nova York a començar la seva gira per la costa est dels Estats Units, presentant el seu flamant treball discogràfic ‘Crisix Sessions: #1 American Thrash’, el seu primer disc de versions enfocat als artistes de la dècada dels 80, principis dels 90, els quals els van influenciar i van conformar el so de la banda en els seus inicis. Aquesta gira els portarà per Brooklyn, Philadelphia, Washington D.C, Ronaoke i Chalotte, que juntament amb l’anterior visita a Chicago i al festival Full Terror Assault, ara farà un parell de mesos, ja està consolidant el nom de la banda igualadina al continent Americà.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta