La 40a edició de la Cursa Popular d’Igualada ja té les inscripcions obertes

105

El diumenge, 21 d’octubre, Igualada acollirà la 40a edició de la Cursa Popular, un dels seus esdeveniments esportius més participats i que anualment dóna el tret de sortida als Jocs Escolars de l’Anoia i a les temporades esportives. Per segona edició consecutiva, a més, el Parc Central de l’Avinguda Catalunya serà l’escenari de la sortida i l’arribada de la prova, una ubicació que permet als participants gaudir de l’esdeveniment en un únic espai i participar en una cita que suposa una veritable festa esportiva familiar.

El recorregut A, de 5 quilòmetres de distància, començarà a les 11h, i el recorregut B, d’1,6 quilòmetres, arrencarà a les 12h. Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A i també vals a bescanviar per material esportiu per les tres escoles amb més participació. A més, es donarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.


Les inscripcions prèvies per al recorregut A, que tindrà xip de cronometratge, es poden formalitzar fins el 18 d’octubre al web www.cursapopularigualada.cat, a les oficines del servei municipal d’Esports del complex esportiu de Les Comes i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Els participants del recorregut B s’hi podran apuntar el mateix dia, des d’una hora abans d’iniciar la cursa, al mateix lloc de la sortida.