La JCI d’Igualada organitza un concurs de debat per a joves

62

La Jove Cambra Internacional d’Igualada organitza el proper dissabte 20 de maig el Concurs “Joves a Debat”, seguint amb la seva política de formació dels joves en aspectes com el treball en equip i la responsabilitat.

Aquest programa consta de dues parts: un curs de debat, que es durà a terme al mati on els participants podran aprendre a parlar en públic i desenvolupar habilitats comunicatives. La segona es desenvoluparà de les 4 a les 8.30 de la tarda al Kiosk del Rec amb accés lliure per tothom qui ho desitgi. Els equips debatran i els dos finalistes arribaran a la gran final on podran posar en pràctica les habilitats i tècniques apreses durant el matí.

Els participants del concurs són alumnes de 1r de Batxillerat dels instituts de la ciutat d’Igualada que han volgut participar en el projecte : IES Joan Mercader, IES Pere Vives Vich, Escola Pia i IES Milà i Fontanals. JCI Igualada està oferint a uns 450 alumnes durant tot el mes de maig, formació en oratòria a totes les classes de 1r dels diferents instituts participants.  D’aquesta formació, cada institut triarà els seu equip.

L’equip guanyador del concurs serà premiat  amb un premi de 500€ patrocinat per l’Ajuntament d’Igualada i a la vegada  s’oferirà una dotació de 100€ a l’institut que porti més públic. També es lliurarà una distinció al millor orador i a més l’equip guanyador serà el representant de la ciutat igualadina en debats internacionals.

S’ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament d’Igualada, GTC Grup Català del Treball, Àuria Grup, Canal Taronja, Peugeot Sarauto i amb la col.laboració del Kiosk Viver del Rec, la Veu de l’Anoia,  infoanoia.cat i l’enllaç.