Igualada Comerç presenta la proposta de campanya especial de dinamització i promoció del comerç

11 d'agost de 2020

Aquests darrers dies, Igualada Comerç ha acabat d’elaborar la proposta especial de dinamització i promoció del comerç, amb la que ha estat treballant intensament. Una part de la Junta directiva de l’entitat l’ha presentat a l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i al regidor de dinamització econòmica, Jordi Marcè.

El projecte que es pretén engegar a partir del dia 1 de setembre ha sigut molt ben valorat per l’Ajuntament i ara es treballarà per acabar de concretar i poder-ne garantir la seva execució.

La proposta pretén aconseguir els objectius de dinamització i promoció del comerç d’una manera intensa, constant i atractiva. Les aportacions rebudes des de canaligualadacomerc.cat, engegat recentment, per part de comerciants i ciutadans, estan ajudant a donar contingut i millorar les diferents iniciatives amb què s’està treballant. S’anima a seguir utilitzant aquest canal per compartir, idees, propostes, queixes i reflexions del comerç.

Laura Llucià, escollida per representar al sector del comerç
L’actual presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià, ha estat escollida per representar al sector del comerç al pacte d’acció econòmic i social de la Conca d’Òdena.
Igualada Comerç, com a entitat de referència del comerç amb quaranta anys d’història, pionera amb moltes iniciatives, vol seguir liderant la representació del comerç tant a la ciutat d’Igualada com a Catalunya. És per això que es treballa amb diferents iniciatives ambicioses.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta