Es reobre el tram de l’avinguda Josep Miró de Calaf que estava en obres per transformar-lo en un passeig

11 d'agost de 2020

Després de diversos mesos de treball a l’avinguda Josep Miró de Calaf, que es van haver d’interrompre a causa de la Covid-19, el divendres 7 d’agost van finalitzar les obres i es va tornar a obrir el trànsit rodat que fins ara es desviava per un itinerari alternatiu.

Els treballs realitzats s’han centrat en el tram de la N-141b ubicat entre les cruïlles amb la carretera Llarga i el passeig Santa Calamanda i han consistit en la construcció d’una vorera continua en el marge dret, la implantació de passos de vianants accessibles a la cruïlla amb  la carretera Llarga, la millora del sanejament de la xarxa d’aigua potable i pluvial, la renovació de l’enllumenat públic i la plantació d’arbrat i arbustives per a buscar la imatge d’un passeig que es pugui perllongar al llarg de tota la travessera.

A mitjans de juliol, l’Ajuntament de Calaf va acordar amb la Diputació de Barcelona la redacció del projecte del següent tram de carretera que compren des de la rotonda de l’Estació fins a la cruïlla del carrer d’Isidre Vilaró.

A partir d’aquest dilluns 10 d’agost, les línies d’autobús tornen a fer el seu trajecte amb normalitat i han restablert les parades en els seus llocs habituals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta