Gran èxit de la 3a. Fira de la Cervesa Artesana a l’Espelt

2 d'octubre de 2014

IMG-20140928-WA0003

Dissabte passat va tenir lloc, amb una assistència de més de 3.000 persones, la 3a Fira de la Cervesa Artesana a l’Espelt. L’esplèndid dia que va fer va convidar els visitants a acostar-se a l’espai firal per passar una bona estona amb la millor companyia i un ambient agradable, tot degustant les cerveses que la dotzena d’estands expositors oferien. Cap al migdia, el públic familiar va poder gaudir de l’entorn immillorable de l’Espelt, tot aprofitant per dinar a l’espai de taules i cadires disposat per a l’ocasió i poder tastar el diferents tipus de cervesa que oferien cada un dels cervesers.

A la tarda i al vespre, molta gent es va acostar a l’Espelt per gaudir de la cervesa i la música que oferien els diversos grups que no van parar d’actuar fins ben entrada la nit. Un gran èxit d’organització que consolida aquesta fira dins el món de la cervesa artesana.

L’associació organitzadora, La Bromera, vol expressar el seu agraïment a “la col·laboració del Centre de l’Espelt, IGRA, Gràfiques Pons, l’Ajuntament d’Òdena i la seva regidora Ramona Vila, Anima’ns Animacions, agroigualada i El Safareig, així com als grups musicals que van ambientar la fira: Dos Toievski, IXQNO Rock Band, Hugkakke & la banda i els Tritons de la Vall. També agrair a tots els cervesers presents la seva predisposició i posar les coses senzilles per resoldre els petits entrebancs que surten en qualsevol organització d’esdeveniments. Des de La Bromera ja s’està treballant per millorar la propera edició. L’Associació també vol expressar el seu sincer agraïment a tots els veïns del poble de l’Espelt per la paciència que han tingut en el trasbals que la Fira els hagi pogut causar.

Moltes gràcies a tots. Salut i birra!”.”

IMAG0238

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta