20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

Ferrocarrils realitzarà obres de millora a les estacions de Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt els propers caps de setmana de febrer

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya realitzarà les properes setmanes treballs de millora de la infraestructura a la línia Llobregat-Anoia, concretament a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, Vallbona d’Anoia i La Pobla de Claramunt de la línia R6.

Els treballs consistiran en la reposició dels canvis d’agulla d’aquestes estacions. Aquests elements de la via, que permeten als trens canviar d’una via a una altra, es renovaran per uns de nous que permetran minimitzar els sorolls i les vibracions que produeix el pas dels trens, una acció que es reforçarà amb la instal·lació d’una manta antivibradora.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris. Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils ha concentrat en un mateix període i en cap de setmana aquestes diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura que permetran millorar el confort dels viatgers.

FGC garanteix la mobilitat mentre durin les obres de millora
Com a alternativa per a garantir la mobilitat de les persones que viatgen amb FGC, Ferrocarrils habilitarà un servei d’autobusos substitutori a la línia R6 (Igualada) amb les següents característiques:

Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer

  • Entre les estacions de Pl. Espanya i Martorell Enllaç, servei de tren habitual.
  • Entre les estacions de Martorell Enllaç i Masquefa, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Sant Esteve Sesrovires, La Beguda i Can Parellada.
  • Entre les estacions de Masquefa i Igualada, es modificaran els horaris dels trens que surten de Masquefa en direcció Igualada, per la qual cosa caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador del web i a les vitrines de les estacions. Els trens que surtin d’Igualada en direcció Masquefa, mantindran els horaris habituals.
FGC
Servei del dissabte 8 i diumenge 9 de febrer.

 

Dissabte 22 i diumenge 23 de febrer

  • Entre les estacions de Pl. Espanya i Piera, servei de tren habitual.
  • Entre les estacions de Piera i Igualada, servei d’autobús substitutori en ambdues direccions i amb parada a les estacions de Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt i Vilanova del Camí.
FGC
Servei del dissabte 22 i diumenge 23 de febrer.

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC, del web www.fgc.cat i de l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies