ERC organitza una xerrada telemàtica sobre “Política amb nom de Dona”
E

5 de març de 2021

Esquerra Igualada i Anoia i Jovent Republicà organitzen l’acte “Política amb nom de dona” que es celebrarà el proper diumenge 7 de març a 2/4 de 8 del vespre en un format totalment virtual i amb la voluntat de conèixer de primera mà “les vivències i els reptes de les dones dins del món de la política”.

Les republicanes organitzen la trobada “Política amb nom de dona” dins del marc del 8M (Dia Internacional de les Dones) i dins dels actes organitzats per la MICOD ,i ho fa des d’una perspectiva de la dona dins la política. Per aquest motiu hi participaran 3 referents actuals com ho son l’escriptora i Diputada al Parlament de Catalunya, Jenn Díaz, l’advocada i Diputada al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea i la periodista, alcaldessa d’Òdena i diputada a la Diputació de Barcelona, Maria Sayavera.

“Volem conèixer millor les dones polítiques, les actuals i les que les han precedit, fent visibles els seus noms i les seves paraules, perquè necessitem polítiques amb lletra de dona”, plantegen des del partit. Tanmateix, ERC Igualada i Anoia i Jovent Republicà assenyalen que el 8 de març “és una data que ens serveix per continuar fent evidents les desigualtats de gènere però que el treball per erradicar-les ha de ser tots els dies de l’any”.

Durant l’acte es conversarà sobre “els avantatges i inconvenients de ser dona i política”, de com les que les han precedit varen haver d’iniciar el camí i de la singularitat i els “valors de la política des de l’òptica femenina”. En definitiva, a la trobada, “volem donar un enfoc de com s’ha de treballar des de la societat i les administracions per assolir la igualtat real entre dones i homes, en tots els àmbits i sectors” assenyalen des d’Esquerra.
L’acte que està previst el 7 de març a 2/4 de 8 del vespre serà totalment virtual i es podrà seguir a través d’aquest enllaç.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta