Energies i benestar: La reencarnació és possible?

0
800

Com ja us vaig comentar en l’article del passat mes de juny, “Què passa quan ens morim?” estudiar què passa després de la mort i si la reencarnació és possible, és un interès generalitzat per gent de totes les cultures, de totes les classes socials i de qualsevol nivell intel·lectual. Només cal tenir la ment oberta, de naixement, o que el camí de la vida t’hagi portat a tenir inquietuds i voler-la obrir.

Recordant el que ens explicava l’investigador, cardiòleg i professor Pim van Lommel: la nostra mort, la mort com a ésser humà, és un canvi de consciencia, una transició pel nostre ésser superior. Així doncs, la consciència no mor, es troba fora del nostre cos físic, només canvia de dimensió.

A partir d’aquí, avui estem preparats per entendre el que un altre metge, el psiquiatra Brian Weiss va començar a estudiar després de que en una de les seves teràpies de regressió, una pacient comences a parlar en un idioma desconegut, que el va portar a investigar i a descobrir que aquell idioma antic existia i que era impossible que la seva pacient l’hagués après en aquella vida, per tant es començà a plantejar si les seves teràpies de regressió al passat de la vida d’una persona podien esdevenir teràpies de regressió a altres vides del mateix pacient, en concret de la mateixa consciència en un altre cos físic.

Però aquesta consciència que no mor que és exactament? Com podria funcionar això de la reencarnació i quin sentit té? Segons Brian Weiss el sentit de la reencarnació és la realització espiritual del nostre ésser superior, ell parla de l’ànima però (i encara que no és exactament el mateix) podem parlar també del nostre Jo superior.

Segons David Topí, el barceloní creador de l’escola de metafísica EMEDT, el Jo Superior és la part de nosaltres que coordina, ajuda i assisteix a la part terrenal del conjunt que som, és un logos energètic. És el ser superior que s’encarrega de preparar cada nova encarnació, els nous aprenentatges, lliçons i missions que tots tenim. En David Topí va fins hi tot més enllà substituint el terme de vides passades per vides simultànies, donat que el temps és lineal des de la percepció de la personalitat humana, però no des del punt de vista del Jo superior ni d’altres nivells superiors. Si algú té interès en aquests temes de física quàntica, teniu informació en el següent enllaç http://davidtopi.net/vidas-pasadas-vs-vidas-simultaneas/.

Quin interès pot tenir el conèixer tot això que us explico? Per la meva experiència personal i com a terapeuta, l’accés a informació d’altres encarnacions a través dels somnis o de teràpies com la sanació akashica, pot ajudar no només a la interpretació de somnis, sinó a resoldre problemes de son, dolor i benestar, i a desbloquejar certes àrees de vida en els que no es flueix i no hi ha motius que ho justifiquin a la encarnació present.
Recordar-te que si tens qualsevol dubte, pots escriure a energiesibenestar@veuanoia.cat

Montserrat Argelich

Compartir