Els Reis passen pels carrers d’Igualada i per VeuAnoia.cat

477

Reis d'Igualada

Un any més l’Ajuntament d’Igualada i la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada, ofereix en directe la Cavalcada de Reis pels carrers de la capital de l’Anoia, que aquest any també es podrà seguir a VeuAnoia.cat. La transmissió arrencarà cap a les 18.30 i s’allargarà fins les 20.30 h.

Global Produccions, realitzant la Cavalcada de Reis d'IgualadaTots aquells que no puguin veure la passar la comitiva a peu de carrer podrà veure al web l’arribada de Ses Majestats al Passeig Verdaguer, els seus parlaments, la visita dels patges a la Residència Pare Vilaseca, l’arrencada de les carrosses de la Cavalcada i el posterior pas de tota la comitiva per La Rambla. La transmissió també preveu acompanyar a alguns dels patges que entren amb escales de mà en algun pis del centre.

La transmissió comptarà amb un equip mòbil a la residència i al Passeig, amb quatre càmeres fixes i un control de realització a la Rambla Sant Isidre. El periodista de Ràdio Igualada, Aitor Centelles, farà la narració, amb els comentaris del membre de la Comissió de Reis Magí Marcé i les connexions a peu de carrer amb Carles Pauné.

La realització tècnica de la transmissió anirà a càrrec de Global Production, amb el suport d’Igualada Comunicacions.

Aquí podreu veure la Cavalcada en directe:

 

Zones blaves gratuïtes i interromput el bus urbà

Zona Blava d'IgualadaCoincidint amb la Cavalcada totes les zones blaves d’Igualada seran gratuïtes la tarda del 5 de gener. Només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i les 13 h. El servei de bus urbà de la Conca d’Òdena, que passar per Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el servei a les 18h.

L’última sortida de les respectives línies serà a les 17.20 h pel que fa a la LC1 des de l’Hospital, a les 17.10 h la LC2 des del carrer Lecco i a les 17.15 h a la LTV també des de l’Hospital. Pel que fa a la LTM, l’última expedició sortirà a les 17:15h des de Santa Margarida de Montbui i, a la seva tornada, cap a les 18:04h, el bus farà la darrera parada a la rotonda davant del supermercat Dia, a l’inici de la Carretera de Valls, sense entrar a la població.