El Saló dels Xefs rep 17.000 visitants

82

Saló de la Infància

El Saló de la Infància d’Igualada, convertit aquestes festes en el Saló dels Xefs, ha acollit en la seva 32a edició 17.000 visitants, igualant el rècord d’assistència del 2014. La cercavila dels geganters del Bisbalet, els Petits Diables i el grup Mal Llamp van marcar dilluns 4 de gener el final a vuit dies de Saló. En aquesta edició de l’esdeveniment han participat 26 entitats sense ànim de lucre i 34 empreses, que han esponsoritzat diverses activitats.

Entre els moments més destacats hi trobem la presència d’una finalista del programa televisiu MasterChef Junior 2, que va formar part del jurat d’un concurs de cuina, o els tallers que van protagonitzar professionals de la restauració de 16 establiments de la capital de l’Anoia.

Joventut fa un balanç positiu del funcionament general del Saló i la regidora d’Ensenyament i Joventut d’Igualada, Patrícia Illa, afirma que “el teixit associatiu de la ciutat és ric i participatiu en tots els àmbits, el cultural, l’esportiu i el del lleure”. Malgrat això, el departament lamenta els inconvenients generals pels talls de llum dels dies 2 i 3 de gener, aspecte en què treballaran perquè no es repeteixi en properes edicions.