Els Moixiganguers descarreguen la primera tripleta de 8 de la temporada
E

25 d'abril de 2022

Els Moixiganguers d’Igualada s’estan afiançant com una de les colles de moda del món casteller. Aquest diumenge celebraven la diada del seu 27è aniversari a la Plaça Pius XII en una actuació que van acompanyar els Capgrossos de Mataró i els Castellrs de Sant Cugat i van descarregar la tripleta de 8.

Els morats obrien la jornada descarregant el 2 de 8 amb folre, el primer de la temporada castellera a Catalunya. A continuació, en segona ronda, els Moixiganguers van aposatar pel 3 de 8, que tot i que va perillar en algun moment, van acabar descarregant. I finalment, per tancar l’actuació, la colla igualadina va descarregar el 4 de 8, un castell que ja tenen del tot consolidat. Per part dels morats, la diada del 27è aniverasari es va tancar amb 3 pilars de 5.

Foto: Pau Corcelles

Per la seva banda, els Castellers de Sant Cugat començar amb un 5 de 7, van estrenar el 4 de 7 amb l’agulla i van acabar amb un 4 de 7. Els Capgrossos de Mataró van tenir en el 5 de 7 la seva millor construcció i també van descarregar un 3 de 7 i un 4 de 7.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?