Òdena visita el municipi agermanat francès Odenas
Ò

25 d'abril de 2022

Una delegació d’odenencs va visitar el municipi francès d’Odenas, a la regió francesa de Roine-Alps, durant la Setmana Santa, amb l’organització de l’Associació d’Agermanaments d’Òdena i el suport de l’Ajuntament d’Òdena. Els organitzadors van destacar el fet que molta gent jove va participar al viatge, cosa que és necessària per mantenir i crear nous vincles entre els dos municipis al llarg del temps.

Els odenencs van arribar al municipi francès divendres 15 d’abril. L’endemà els amfitrions els van preparar jocs per a totes les edats i una visita a l’hotel Dieu de Belleville, un antic hospital en què s’hi havia atès persones gran sense recursos. Al migdia tots plegats van dinar a la sala de festes abans de marxar cap a Lió. Allà van gaudir de les 117 hectàrees de vegetació, la zona de zoològic i el jardí botànic del parc de la Tête d’Or, el parc urbà més gran de França. Al vespre van sopar a una braseria típica de la zona.

Diumenge 17 els odenencs van poder conviure amb les famílies que els havien acollit, gaudir d’Odenas amb una visita al poble i jocs conjunts. I a la tarda tots plegats van visitar la cava Château de la Chaise en què van visitar les bodegues i van poder degustar diversos vins.

Els odenencs que van participar a aquesta visita periòdica al municipi francès també van destacar la rebuda i l’hospitalitat de l’organització d’Odenas i el vincle que es genera entre tots els participants i les famílies d’acollida. D’aquí dos anys seran els veïns d’Odenas qui visitaran el municipi d’Òdena.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?