16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Els alumnes de Vilanova inspiren amb els seus dibuixos en la lluita contra el tabac
E

El passat dimecres, 31 de maig, es van lliurar els premis del Concurs de Dibuixos Setmana Sense Fum a l’EAP de Vilanova del Camí. El centre de salut fa nou anys que organitza aquest concurs per incentivar als més joves a prendre consciència dels efectes negatius del tabac i promoure un estil de vida saludable.

Els dibuixos, que han estat recollits a les 3 farmàcies del municipi i al taulell del CAP, han estat valorats per un jurat format per professionals de la salut, incloent un metge, infermeres, fisioterapeuta, nutricionista, referent de benestar emocional i atenció al ciutadà. Després d’un procés de selecció rigorós, s’han premiat els treballs més destacats.

En total, s’han lliurat 9 premis als guanyadors de les diferents categories. Els premiats han estat Sira Izquierdo Salazar, de P3; Tian Pijoan Codina, de P4; Arlet Pijoan Codina, de P5; Ària Medina Carmona, de 1r; Oliver Izquierdo Salazar, de 2n; Zoe Santano Vallejo, de 3r; Genís Padró Mendez, de 4t i Biel Paino Prat, de 5è. El premi de sisè va quedar desert però el jurat va decidir atorgar un segon premi entre els dibuixos presentats a la categoria 4t de primària.

Durant l’acte de lliurament, també es va atorgar un premi especial al dibuix més creatiu, que ha estat concedit a Júlia Cervera Prieto.

La Dra. Maritza Hernandez, directora del centre, va ser l’encarregada de fer el lliurament dels premis als guanyadors als quals va facilitar pel seu talent i pel seu compromís amb la promoció de la salut.

L’EAP de Vilanova del Camí ha volgut agrair la participació de tots els nens i nenes que han presentat els seus dibuixos, així com la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Ràdio Nova, el Banc de Sang i Teixits, les farmàcies locals, Fotografia y Book’s, Pastisseria Cal Rubio, Supermas, El Golafre i +Kllibres.

A través d’aquesta unió d’esforços, s’ha pogut promoure la conscienciació sobre els perjudicis del tabac i el vapeig, així com fomentar hàbits de vida saludables entre la població més jove. L’EAP de Vilanova del Camí expressa les seves felicitacions als guanyadors i a tots els participants, destacant la seva dedicació i creativitat en la realització dels dibuixos presentats.

Amb la celebració d’aquest concurs, l’EAP de Vilanova del Camí reafirma el seu compromís amb l’educació i la sensibilització sobre els perills del tabac, alhora que fomenta l’adopció d’hàbits saludables i l’establiment d’entorns lliures de fum per al benestar de tota la comunitat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca