17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Descobreix la natura i la gastronomia de l’Anoia amb el Festival Paisatges Barcelona
D

Els caps de setmana del mes de juny arriben plens de propostes per a tots els públics amb el Festival Paisatges Barcelona, organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona, amb la participació de divuit empreses turístiques d’aquestes comarques.

La cita, que tindrà lloc tots els caps de setmana del 3 al 25 de juny, oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de primavera de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

Activitats a peu, en bicicleta, ioga, visites culturals, jocs i tastos de productes locals i de vins… l’oferta, pensada per a tots els públics, permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 12 “Consum i producció responsables”, 4 “Educació de qualitat”, 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Programa i entrades al blog de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca