El Valdagno acaba el somni europeu de l’Igualada HC
E

12 de maig de 2013

valdagno-2 No ha tingut sort l’Igualada al PalaLido de Valdagno. El resultat és un punt enganyós perque el 3 a 0 no ha arribat fins a 2 segons del final. I mig minut abans en Marçal ha disposat d’un penal que podria haver ajustat el marcador i obert l’esperança de l’empat. I abans d’això els arlequinats han enviat fins a 8 pilotes al pal. Totes elles clares i amb regust de quasi-gol. L’IHC ha fet un partidàs, ha donat la cara davant un gran equip, en un pavelló ple a vessar i ha donat la sensació que l’eliminatòria es podia si acabava entrant algún gol. El cert és que el porter local, Gnatta, ha tingut una actuació molt destacada (com també un gran Elagi) i al final els igualadins s’han quedat sense poder marcar. L’Igualada HC ha dit per tant adeu a la “seva” Copa d’Europa, però amb l’actitud i el joc exhibit a Itàlia aquest adeu s’ha de convertit en un arrivederci, en un fins aviat. L’eliminatòria estava realment molt complicada amb el 2 a 3 de l’anada. I més quan els italians s’han avançat al minut 3 amb un gol del de sempre: Carlos Nicolia caçant una bola morta dins de l’àrea. Els igualadins no s’han arronsat i al minut 18 ja portaven 3 pilotes estabellades al pal. Cap d’elles ha volgut entrar i el partit se n’ha anat al descans amb l’ 1 a0 en el marcador. A la segona el Valdagno ha tornat a marcar molt ràpid (minut 5 Gil en un 1 contra 1 amb l’Elagi. L’IHC ha seguit lluitant per la remuntada i enviant pilotes al travesser. A falta de 30 segons Casadevall podria haver obert la llauna de penal però no l’ha pogut aprofitar. I amb el marcador ja a zero, el veteraníssim Rigo ha arrodonit el marcador amb una contra. L’Elagi ha aconseguit la proesa d’aturar la bola però amb un efecte canviat se li ha escolat. per sota el cos. Final d’una aventura europea que ha reivindicat l’equip i el seu esperit competitiu. VALDAGNO 3 (1/2) Gnatta, D.Rigo (1), Gil 81), Nicolia (1) i S. Silva, equip inicial. NIcoletti i Cocco. IHC 0 Elagi, Ton Baliu, Marçal, Pla i Vives, equip inicial. Càceres, Pove. Garreta. A. Povedano. GOLS: 1-0 Nicolia (m 2.43). SEGONA PART. 2-0 Gil (m 5). 3-0 Rigo (m 24.58). Foto D. Figueras Més informació a http://ihc.blog.cat