3.3 C
Igualada
Diumenge, gener 23, 2022

El Teatre de l’Aurora portarà el microteatre a diversos espais d’Igualada

El Teatre de l’Aurora presenta ‘Miques. Microteatre fora de l’Aurora’, una adaptació de l’exitós projecte Xiques, que enguany havia de celebrar la tercera edició, i que el Teatre de l’Aurora ha replantejat degut a la crisi sanitària de la Covid-19.

Agafant l’essència de Xiques, el projecte d’enguany torna a ser una innovadora proposta de microteatre que compta amb tres espectacles de 15 minuts i amb un concert final de 20 minuts. Obres creades expressament per l’ocasió per una desena d’artistes locals i comarcals de diferents disciplines i que es representaran en diversos espais de la ciutat per la Festa Major d’Igualada, el dimarts 24, el dimecres 25 i el dijous 26 d’agost a les 18 h, en un recorregut sorpresa per aquests espais que els espectadors no coneixeran fins el dia
abans per al qual hagin adquirit les entrades.

Enguany Miques tindrà un preu únic de 20 euros per veure tres espectacles i gaudir d’un concert final, amb consumició inclosa. La compra d’entrades serà exclusivament en línia a www.teatreaurora.cat a partir del dilluns 26 de juliol. Per qüestions de seguretat, només s’informarà del funcionament de Miques (protocol a complir, horari, punt de trobada etc.) un cop s’hagin adquirit les entrades.

Miques comptarà amb la participació d’una desena d’artistes: Joan Arqué Solà, Adrià Bonjoch Ollé, Marc Marquez Puigrrodón, Pep Massana Closa, Montse Pelfort Valentí, Cristina Queraltó Cosme, Biel Rossell Pelfort, Martí Rossell Pelfort, Mariona Roset, Joan Valentí Cortès, Soles Velázquez.

Els espectacles
Miques comptarà amb tres espectacles. Un d’aquests serà Esperant la hispano, un actor jove i una actriu gran esperen la Hispano a Maria Cristina, el clàssic “Esperant Godot” a la igualadina escrit per Martí Rossell i amb Biel Rossell i Soles Velázquez.

A ritme de fusió, per altra banda, és una proposta de dansa dirigida per la coreògrafa i ballarina Cristina Queraltó i els ballarins Mariona Roset i Marc Márquez.

Finalment, Pretext: Salomé (Escena 1) es tracta d’un homenatge a la mítica companyia igualadina Teatre en Trànsit 35 anys després de l’estrena de Pretext: Salomé, dirigit per Joan Arqué i amb Montse Pelfort i Joan “Nan” Valentí.

També tindrà lloc un concert final a càrrec del Duet Massana Bonjoch, que oferiran Legendary Folk, un concert en la tradició del folk llegendari europeu. Directe i exuberant de passió i energia i amb dos músics d’altíssim nivell.

Col·laboració de La Lenta
La microcerveseria igualadina La Lenta col·labora de nou amb el Miques del Teatre de l’Aurora maridant espectacles de creació local amb cervesa artesana de producció també local. La Lenta elabora cerveses seguint el mètode tradicional, sense additius ni conservants i sense filtrar ni pasteuritzar.

A la primavera de 2016, van sortir al mercat amb la seva primera cervesa artesana, la Optimista/Pesimista i, a més d’aquesta, actualment ja produeixen tres cerveses més, la Golden Koeman, la Bandar-Log i la Crisix Ultra Trash.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Residència Pare Vilaseca inicia la teràpia amb nines

La Residència Pare Vilaseca, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, està constantment cercant noves intervencions que permetin la millora de la qualitat de vida...

Montserrat Argelich: “Seran uns Tres Tombs ben lluïts i molt emotius per a tota la ciutat

Montserrat Argelich ha participat des de ben petita als Tres Tombs: des de dalt d’un carro, vestida de pagesa, dalt del cavall del carro...

L’Editorial: La festa dels Tres Tombs

Fa dos-cents anys de la fundació l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. El 1856 es va constituir la segona colla i d’ací que hi hagi...

L’A3 Leather Innovation Center ofereix el primer curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia que es fa a Europa

L’A3 Leather Innovation Center de la Universitat de Lleida, al Campus Universitari d’Igualada, ofereix un nou curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia,...

La bandera gremial dels “Tonis” de 1822

Enguany l’Antic Gremi de Traginers celebra el seu Bicentenari, o sia els dos-cents anys de la seva existència. El testimoni d’aquesta festa és la...
Compartir