19.7 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Un article de

Un centenar de vehicles participen a la trobada de cotxes clàssics
U

La VI trobada de cotxes clàssics d’Igualada es va celebrar amb èxit de participació. La previsió inicial era d’una cinquantena de cotxes, que es va superar fins arribar al centenar d’inscrits. Per primera vegada es va ampliar la zona de la rambla per poder acollir a tots els vehicles fins a l’altura del carrer del Vidre. Tot i això, es van haver de tancar les inscripcions uns dies abans i deixar fora a un important nombre de cotxes que fins a l’últim moment van estar demanant de participar.

Aquest any l’organització va anar a càrrec d’Igualada Comerç i la comissió de Sant Cristòfol. Un dels objectius per aquesta edició era la de promoure que els participants consumissin a les botigues, cafeteries i restaurants. El bon ambient i la gran participació va fer que les terrasses i carrer de la Rambla i voltant estiguessin plens durant tot el matí del dissabte.

L’esdeveniment va començar a les 9 del matí amb l’arribada i exposició dels vehicles participants que venien de tot el territori català. A les 11 es fer una sortida fins a Carme i Miralles d’una hora de durada, i tornada a la Rambla d’Igualada. Tot seguit es va donar pas al repartiment de premis (al vehicle més antic que era de l’any 1954, al vehicle que ve de més lluny que era de Benissanet, al vehicle més ben conservat/restaurat i el premi del públic). El lliurament el varen fer la Laura Llucià, presidenta d’Igualada Comerç, Jordi Boria, comissió de Sant Cristòfol i en Jordi Marcè, regidor de l’Ajuntament d’Igualada.

A tots els participants se’ls va donar un obsequi commemoratiu i convidar a una copa de cava. El bon ambient va presidir tot l’esdeveniment amb moltes ganes de repetir aquesta trobada amb noves idees i propostes. L’organització vol agrair a tots els participants i col·laboradors la seva implicació.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca