El Museu Nacional d’Art de Catalunya obre les portes virtualment

85

Tenim molts dies per endavant per estar-nos tots a casa i moltes hores per omplir amb activitats diverses.

Des d’aquí us en volem proposar una de virtual i que pot ser apta per a tota la família, amb acompanyament dels pares per als més petits i moltes activitats per explorar. Es tracta d’una visita al web del Museu Nacional d’Art de Catalunya( www.museunacional.cat).

A la seva pàgina d’inici trobarem molta informació però hi ha uns apartats en concrets que poden ser interessants:

En l’apartat “VISITA” hi trobem els itineraris virtuals, consistents en un recorregut alternatiu pel Museu Nacional en 10 obres de la seva col.lecció. En cada un d’ells hi trobareu una explicació de l’obra de la qual es parla i un audiorelat que pretenen una actualització inclusiva de les narratives del Museu.

Dins l’apartat APRENDRE, hi trobareu el subapartat “Famílies i lleure” i allà hi trobareu diverses activitats per dur a terme amb família o directament els vostres fills o filles:

  • Una mà de contes: 20 històries inspirades en obres del Museu que es poden descarregar en pdf o per a reproductor multimèdia.
  • Pinta i llegeix: aquí hi trobareu el conte de la Caputxeta Vermella que es pot descarregar per llegir i pintar. També us podeu descarregar unes làmines per pintar dels dibuixos de Xavier Gosé.
  • Més avall hi trobareu un apartat on hi ha trencaclosques online d’obres del Museu i una col·lecció d’il·lustracions de literatura infantil de Pinterest.