El Mercat de la Masuca regalarà més de 4.000 ous de xocolata
E

11 d'abril de 2019

El Mercat de la Masuca d’Igualada endolcirà la Pasqua d’aquest any amb un regal per a totes les persones que s’acostin al mercat municipal d’Igualada. Els paradistes i comerciants de l’Associació de Botiguers de la Masuca repartiran ous de xocolata i, a més, es farà un curs de mones de Pasqua de la mà del mestre pastisser Josep Maria Altarriba Roch.

Els comerciants volen celebrar Pasqua d’una forma molt original i dolça i per això repartiran més de 4.000 ous de xocolata per a totes aquelles persones que s’acostin i comprin al Mercat de la Masuca durant dos dies: el dijous 18 d’abril i el dissabte 20.

Hi haurà un ou de xocolata per a cada compra que es realitzi en un establiment de l’associació que aplega la pràctica totalitat dels comerciants de la Masuca. Serà un regaldirecte, sense sorteig i fins a exhaurir existències. En total hi haurà més de 4.000 ous per a la quarantena de botigues membres de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

A més, el Mercat de la Masuca organitzarà el mateix dijous 18 d’abril un taller de mones de la mà del mestre pastisser Josep Maria Altarriba Roch. El taller es farà de 5 de a la tarda a les 8 del vespre a l’Aula de Cuina i serà gratuït per a tothom.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?