El cicle poètic i musical De Pell Sensible recorda aquest dissabte l’obra d’Antonio Machado
E

24 d'octubre de 2014

Demà dissabte, 25 d’octubre, a les 8 del vespre, i dins del cicle poètic i musical De Pell Sensible, s’oferirà un recital dedicat a l’obra d’Antonio Machado. Aquest cicle, impulsat per l’Institut Municipal de Cultura (IMC) i l’Ajuntament d’Igualada, neix amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia a la ciutadania utilitzant la música com a camí universal.

De Pell Sensible va començar el passat mes de juny i programa una actuació mensual a l’adoberia de Cal Granotes. Fins ara s’han recitat poemes de Joan Vinyoli, Feliu Formosa, diferents poetes i poetesses d’Igualada i Miquel Martí i Pol.

Concretament, el recital de Machado anirà a càrrec del rapsode Arià Paco i del guitarrista David Martínez. Junts faran un repàs a la vida i obra del poeta i recitaran peces com Retrato, Yo voy soñando caminos, A orillas del Duero, La saeta, Recuerdos de la Alhambra, Capricho Árabe, Lágrima o Asturias, entre altres.

La presentació de l’autor i de la seva obra la farà Joan Valls i Piqué, llicenciat en Filologia Hispànica i en Ciències de la Informació.

Les entrades per l’espectacle es poden comprar anticipadament al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) al preu de 6 i 8 euros i també a la mateixa taquilla de cal Granotes una hora abans de l’espectacle. L’aforament estarà limitat a noranta persones.antonio_machado

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta