El CF Igualada femení només rasca un empat en la seva visita a Mallorca

25

Les blaves visitaven Mallorca amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts en un camp sempre difícil, com és el del Mallorca Toppfotball. Però encara es va complicar més amb el fort vent que hi havia a Alcúdia.

No obstant això, les igualadines tenien molt clar que volien el triomf i van iniciar el partit amb la millor posada en escena. Control de joc constant, arribades i ocasions molt clares de gol. En canvi, les locals, tan sols podien fer mal a les anoienques a partir de constants pilotes llargues. Les jugadores de la Marta Cubí insistien, però la pilota no volia entrar.

A la segona meitat, el setge blau va continuar sense defallir en l’intent. Tot i això, el gran encert de la portera i la defensa de les mallorquines, van fer que el duel acabés amb un empat sense gols.

Una llàstima, ja que l’equip va fer un molt bon enfrontament a domicili i però tan sols es va poder emportar un punt a Igualada. El proper cap de setmana, el conjunt blau rebrà al Levante Las Planas, que també està en les posicions d’honor de la lliga.