El CF Igualada femení encadena la seva tercera victòria consecutiva (2-0)

31

Pere Santano – Uns altres noranta minuts molt complets, fan que les de Jordi Torres encadenin tres victòries de manera consecutiva.

Les igualadines tornaven a la competició amb ganes de seguir amb la dinàmica de bon joc i resultats. Davant un equip lleidatà, que ocupa la zona mitjana de la classificació, però que encadenava resultats adversos.

El duel va començar amb certa igualtat, però amb un Igualada imposant el seu joc de toc, arribant a l’àrea rival. En aquests primers minuts, les blaves van disposar de dues bones ocasions a peus de Salanova. Minuts més tard, les anoienques han vist com els hi anul·laven un gol. Però la persistència va fer que, Marimon aprofités una mala sortida de la portera visitant, per fer-li una magnífica vaselina, que obria el marcador. Amb aquest resultat, l’equip va aguantar els minuts fins al descans.

L’inici de la segona meitat, encara va ser millor, després d’una magnífica jugada col·lectiva, encapçalada per Júlia Tomàs, aquesta assistia perquè Salanova fes el segon gol, sense oposició. Amb aquesta dinàmica, l’enfrontament va anar baixant de pulsacions, fins que als últims minuts, les visitants van avançar les seves línies de pressió, per generar ocasions, sobretot aèries. El conjunt va saber patir i va aguantar el marcador, per emportar-se els tres punts.

Amb aquest resultat, les igualadines sumen 21 punts, situant-se en la desena posició i la setmana vinent visitaran el camp del CFF Zaragoza, per disputar un matx molt complicat.