El CF Igualada femení acaba el Tourmalet competint

12 de març de 2019

Seguint amb la bona línia de joc de les jugadores de Jordi Torres, l’equip afrontava un partit molt dur contra el CE Seagull, però amb ganes de seguir amb la tònica positiva.

Així va ser com, amb una pressió alta, es va dificultar la sortida de pilota rival i l’arribada de les ocasions. Minuts molt igualats amb unes anoienques molt ordenades. No obstant, els darrers minuts de la primera meitat van ser decisius, ja que en dues jugades per banda, les locals van posar el marcador 2-0. Es complicava el duel amb aquest resultat al descans.

A la represa, l’Igualada sabia que s’havia de mantenir viu dins del partit. I així ho va fer amb grans intervencions de Noelia, i amb un gol de Marina a falta de vint minuts pel final. Amb el resultat ajustat, les visitants haguessin pogut fer l’igualada amb un penal no xiulat.

Amb l’equip a l’atac, en el minut 88, les badalonines van marcar el tercer i definitiu gol. Derrota amb bona imatge per encarar el següent partit, que serà a Les Comesdavant el CE Europa.