El Capellades HC es proclama campió de la Copa Generalitat i l’Igualada Femení HCP repeteix sub-campionat

89

Sort dispar pels equips anoiencs en les finals de la Copa Generalitat que s’ha disputat aquest cap de setmana a Capellades. L’alegria va ser pel Capellades HC que va ser el guanyador de la competició masculina després d’imposar-se a la final a l’HP Tona per 5 a 2 i que suposa la primera Copa Generalitat pels capelladins.

Per la seva banda, la tristesa va ser per l’Igualada Femení HCP que va disputar la final femenina però que en aquest cas la va perdre contra el CP Voltregà per 4 a 2. És el segon any consecutiu que l’equip igualadí queda sots-campió d’aquesta competició, després que l’any passat també perdessin la final del torneig disputat a Igualada.

Les dues finals han estat emeses en directe per la Xarxa i han comptat amb la presència a la llotja del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, i l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, mentre que Lola Domene, presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins; i Cati Fontané, membre de la junta directiva i responsable d’hoquei patins femení han estat la representació de la Federació Catalana de Patinatge.

Després de la disputa d’aquest torneig, que enfrontava els 4 millor equips masculins i femenins de la Primera Nacional d’hoquei patins, els equips anoiencs tornaran a competir en partit de lliga el proper cap de setmana.