5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Diumenge vinent, XXa Calçotada Popular d’Igualada

çfoto_calcotada.jpg

El proper diumenge 15 de març es durà a terme una nova edició de la Calçotada popular d’Igualada, que enguany arriba a la XXa edició. Serà una nova oportunitat per gaudir d’un dia de bon menjar i propostes musicals per a totes les edats.
La calçotada popular d’Igualada és tot un esdeveniment a la ciutat. A més d’una jornada gastronòmica, ho és també de l’àmbit festiu i reivindicatiu, reunint cada any entre 300 i 400 persones de naturalesa molt diversa (colles
d’amics, joves i no tant joves amb canalla i famílies senceres) i d’arreu delsPaïsos Catalans. Actualment, la calçotada és impulsada pel Casal Independentista la Teixidora i compta amb la col·laboració de nombroses entitats de la ciutat, com Arran i la Coral Juvenil Xalest.
Els actes començaran a les 12 del migdia, al Parc de l’Estació Vella, amb bitlles catalanes, tallers de pitets pels més menuts i inflables. Cap a les dues, es començarà a servir el dinar a base d’un manat de 15-20 calçots, salsa salvitxada, botifarra, cansalada, cigronet de l’Alta Anoia, aigua pa i vi de La Llacuna, i taronja Eco valenciana, a més del got i el pitet i, com a novetat, obsequi dels 20 anys.
Després de dinar, hi haurà una sobretaula amb cançons a càrrec de la Coral Xalest, parlaments i concert a càrrec de Feliu Ventura, durant el qual farà un repàs a cançons d’Ovidi Montllor, cantautor valencià de la Nova Cançó que enguany fa 20 anys que ens va deixar. Aquesta actuació musical, doncs, lliga amb els XX anys de la Calçotada Popular d’Igualada.
Un cop acabat el concert, hi haurà una “Batalla de PD’s”, durant la qual hi haurà festa i gresca amb punxadiscos fins al captard.
Ja podeu comprar els tiquets de la calçotada en tres punts de venda: a La Teixidora, Casal independentista d’Igualada, a Nits de Taverna i al Racó dels Miquelets. Els preus dels tiquets són de 15€ per als socis de La Teixidora (a la venda fins aquest diumenge, dia 8 de març. Les entrades de socis es vendran individualment.), de 18€ els tiquets anticipats (a la venda fins dijous, 12 de març) i de 20€ a taquilla el mateix dia de la Calçotada.

Cal recordar que la Calçotada Popular d’Igualada, com sempre, té tiquet gratuït per als menors de 10 anys i també té menú vegetarià, per al qual s’ha d’avisar en el moment de comprar el tiquet.


Per fer reserves, envia un correu electrònic a: casal@lateixidora.cat.

Per més informació, consulteu l’esdeveniment al FB:
 https://www.facebook.com/events/764426430294837/

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies