Un article de
Mercat de Casa
Productes locals
14 de maig de 2021

Coulant de xocolata

Un article de
Mercat de Casa

En una nova entrega de les receptes de cuina del Mercat de Casa i Sara Chef, aquesta setmana us portem unes postres per llepar-se’n el dits: coulant de xocolata. Aquesta n’és la recepta.

Ingredients:
-Xocomel: Crema de cacau
-150gr de xocolata negre
-150gr de mantega
-100gr de sucre
-4 ous
-90gr de farina
-Mantega i cacau en pols per forrar els motlles

Procediment:
1. Amb l’ajuda d’una cullera petita formem boles de xocomel.
2. Les posem en una safata i les deixem com a mínim 2h al congelador.
3. En un bol apte per microones, hi afegim la xocolata i la mantega.
4. Ho posem al microones durant 1 minut i ho remenem fins que quedi tot desfet i homogeni.
5. En un altre bol afegim els ous i el sucre i ho batem amb les varetes.
6. Afegim la mescla de la mantega i la xocolata i ho remenem.
7. Amb l’ajuda d’un colador tamisem la farina i ho acabem de barrejar tot bé.
8. Untem els motlles amb mantega i seguidament empolvorem el cacau a sobre.
9. Afegim la massa fins a la meitat del motlle.
10. Afegim una bola de Xocomel al mig de la massa, i ho acabem d’omplir ¾ del motlle.
11. Ho posem al forn prèviament escalfat a 180ºC durant 9/10 minuts.
12. Quan surti del forn desemmotllem el coulant i el servim calent amb una bola de gelat de vainilla.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×